TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGARI ESECEK

Kurulduğu günden bu yana Antalyalıların gönlünde taht kuran Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 18 Aralık Pazar Günü müzikseverlerle buluşacak. 

15 Aralık 2022
TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGARI ESECEK

 Konyaaltı Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Bünyesinde yer alan Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Müzik Akademisi, Çocuk Korosu, Tiyatro Akademisi ve Halk Oyunları Topluluğu’nun konser ve gösterilerini sık sık sanatseverlerle buluşturan Konyaaltı Belediyesi, 18 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Türk Sanat Müziği Korosu’nu müzikseverlerle buluşturacak. Şef Tayfun Yönlü yönetimindeki koro, birbirinden güzel Türk sanat müziği eserlerini seslendirecek. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konsere vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Türk Sanat Müziği Korosu’nun kurulduğu günden bu yana çok keyifli konserler verdiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Koronun bütün konserlerinde salonun hınca hınç dolu olması da bunun bir göstergesi. Yine çok keyifli geçeceğine inandığım konserimize bütün müzikseverleri davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.