YILBAŞI ÇARŞISI’NA YOĞUN İLGİ

Konyaaltı Belediyesinin yeni yıl öncesinde ana hizmet binası önünde kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı, hem çocuklar hem de yetişkinlerin akınına uğradı. 

21 Aralık 2022
YILBAŞI ÇARŞISI’NA YOĞUN İLGİ

Konyaaltı Belediyesi, yeni yıla özel Yılbaşı Çarşısı kurdurdu. Belediyenin ana hizmet binası önünde kurulan çarşıda el emeği ürünler satışa sunuldu. Stantların yanı sıra çocukların gün boyunca eğlenceli vakit geçirebilmesi için atlıkarınca kuruldu. Çocukları ile Yılbaşı Çarşısı’nı ziyaret eden aileler, el emeği ürünlerin satıldığı stantları dolaşıp hem alışveriş yapma hem de keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalıyor. Kendi emekleri ile ürettikleri ürünleri sergileme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını söyleyen stant sahipleri ise kendilerine bu imkanı sağladıkları için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Yılbaşı çarşısından memnun kalan ziyaretçiler ise birbirinden renkli el emeği ürünleri bir arada bulabildikleri için memnun kaldı.

BU ÇARŞIYI HERKES SEVDİ

Konyaaltı Belediyesinin yılbaşına özel kurduğu çarşıda hem alan hem de satan memnun. Stant sahiplerinden Melike Cansu, ürünlerini değerlendirip satıcılar ile buluşturacakları için mutlu olduklarını ifade ederek Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Yılbaşı Çarşısı’nın çok iyi olduğunu söyleyen bir diğer stant sahibi Nahide Nalman ise “Keşke her zaman olsa. Ele emeği ürünler kadınlar için büyük bir kazanç oluyor. Ben yıllardır örgü örüyorum. Tamamen kendi ürünlerim. Ama ilk kez burada sergileme şansım oldu. Çok sevindim ve çok mutluyum. Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Özellikle Semih Esen’ teşekkür ediyoruz” dedi. Belediyenin esnafa yardım eli uzattığını söyleyen Muhammet Burak Ayyıldız, “Esnafa bu dar zamanda yardım eli uzattığı için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bence hem sosyal hem de ekonomik olarak esnafa çok büyük bir katkı oldu” şeklinde konuştu. Kızıyla birlikte Yılbaşı Çarşısı’na geldiğini ve çok eğlendiklerini ifade eden ziyaretçilerden Ercan Dinç, etkinlikten memnun olduğunu söyledi. Yıllardır Antalya’da olduğunu ve böyle bir etkinlikle karşılaştığı için çok mutlu olduğunu aktaran Gül Deniz ise, bu tip çalışmaların devam etmesini diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.