BİRLİKTE MUTLUYUZ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başarılı yorumcu Eda Baba’nın konseriyle renklenen Yeni Yıl Çarşısı’nda “Hep beraber Türkiye'mizin en mutlu şehirlerinden birini oluşturuyoruz” dedi. 

26 Aralık 2022
BİRLİKTE MUTLUYUZ

 Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 31 Aralık’a kadar açık kalacak Yeni Yıl Çarşısı, dolu dolu bir hafta sonu yaşadı. Her birinde 250 LED aydınlatma kullanılarak yapılan dev yeni yıl ağaçları, kırmızı kurdeleleriyle dev hediye paketleriyle rengarenk görünüme bürünen Yeni Yıl Çarşısı’nda başarılı yorumcu Eda Baba sahne aldı.

 Youtube’da yaptığı cover şarkılarla milyonlarca kişiye ulaşan Eda Baba’nın konserine Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Başkan Uysal, konser öncesi yaptığı konuşmada, 2023’ün güzel şeylerle gelmesini diledi. Uysal, şunları söyledi:

 “Cumhuriyetimize, ülkemize, şehrimize, insanlığa güzel şeyler getirsin. Daha mutlu bir 2023 istiyoruz. Daha iyi bir ekonomi istiyoruz. Daha rahat alışveriş etmek istiyoruz. Daha fazla para kazanmak, daha fazla üretmek, daha fazla ihracat yapmak istiyoruz. Çocuklarımız için daha iyi bir gelecek istiyoruz. Temiz bir dünyada yaşamak istiyoruz. Sizler sayesinde, sizlerin vergileriyle bin bir türlü çalışmayı, bin bir türlü projeyi hayata geçiriyoruz ve hep beraber Türkiye'mizin en mutlu şehirlerinden birini oluşturuyoruz.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.