BAKA DESTEKLİ PROJE EĞİTİMİ

Muratpaşa Belediyesi, kentin ortak aklını inşa etmek için sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdiği ASSİM’de, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknik Destek Hibe Programları kapsamında proje döngüsü eğitimi verildi. 

29 Aralık 2022
BAKA DESTEKLİ PROJE EĞİTİMİ

 Aynı zamanda Avrupa’nın en büyük sivil toplum kuruluşları yerleşmesi olan ASSİM’de 3 gün devam devam eden eğitime, dernek temsilcileri ve belediye personelinin aralarında bulunduğu 30 kişilik ekip katıldı. Eğitimde Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve yaklaşımı konuları ele alınırken bir projenin fikir oluşturulma aşamasından tamamlanmasına kadar olan süreç hakkında bilgi verildi. Bu kapsamda proje döngüsü yönetimi mantığı, sorun, paydaş, hedef, strateji analizleri, faaliyet planı ve bütçe, hibe programları başvuru formları hazırlama eğitimleri verildi. Eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.