BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK YENİ YIL MESAJI

 

30 Aralık 2022
BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK YENİ YIL MESAJI

Değerli hemşehrilerim,

 

Pek çok açıdan zor geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2022 yılı özellikle ekonomik anlamda yaşanan büyük sıkıntıları, yaşamımızın her alanında derinden hissettiğimiz bir yıl oldu. Tüm bu zorluk ve sıkıntılara rağmen el ele, omuz omuza vererek, var gücümüzle çalışarak sorunların üstesinden gelmeyi başardık. 

 

Kötü zamanlarda hep birlikte olduk, yaralarımızı hep birlikte sardık. Sosyal yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşarken, planlı, kurallı, kimlikli Antalya hedefimiz için gece gündüz çalıştık. Şimdi yeni umutlar ve heyecanlarla, yeni bir yılı karşılıyoruz. 2023 yılının hepimize güzellikler getirmesini diliyorum. 

 

Ülkemiz, milletimiz ve Antalya’mız için her şeyin çok daha güzel olması en büyük dileğimizdir. Üreticimiz, esnafımız, işçimiz, emeklimiz için yoksulluk sıkıntısının bitmesini, gençlerimizin kaybolan umutlarının geri gelmesini, her gün karşılaştığımız kötü haberlerin son bulmasını, özlediğimiz birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur tohumlarının yeniden yeşermesini istiyoruz. 

 

Sevgili Antalyalılar,

 

2023 yılında da başta gençlerimiz ve kadınlarımız olmak üzere, çiftçimizle, esnafımızla, turizmcilerimizle, iş adamlarımızla, Antalyalı hemşehrilerimizle el ele yürümeye devam edeceğiz. Ata’mızın dünyanın en güzel şehri dediği Antalya’mız için azim ve kararlılıkla çalışacağız. Antalya’mızı Cumhuriyetin ikinci yüzyılında daha da geliştirip güzelleştireceğiz. 

 

Bir olacağız, birlik olacağız, beraber ağlayıp beraber güleceğiz. Acımızı paylaşıp, sevincimizi çoğaltacağız. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş, kocaman bir aile olduğumuzu hiç unutmayacağız. 2023 yılını; hak ve adaletten ayrılmadan, çocuklarımızın istismara uğramadığı, gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, tüm vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olduğu, daha aydınlık, daha özgür, daha demokratik bir Türkiye umuduyla karşılayalım.   

 

Bu duygularla, bir kez daha 2023 yılının tüm Dünya’ya, ülkemize ve Antalya’mıza; barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyor, yeni yılınızı en güzel dileklerimle kutluyorum.

 

MUTLU YILLAR ANTALYAM

 

Muhittin BÖCEK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.