YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) 2022-2023 dönemi ücretsiz kurs başvuruları başladı. 

16 Ocak 2023
YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

 Konyaaltı Belediyesi’nin her yıl ücretsiz olarak verdiği kurs eğitimlerinin yeni dönem başvuruları başladı. Başvurular, 16-22 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Kontenjanla sınırlı olan kurslara, www.konyaalti.bel.tr adresi üzerinden de yapılabilecek. Başlıca eğitim verilecek kurslar arasında; hobi, sanat, spor, dil ve atölye kurslarının verildiği KONSEM’de ikinci dönemde pilates, yoga, fitness, zumba, Türk Halk Oyunları, İngilizce, Rusça, yabancılar için Türkçe, yağlı boya resim, takı yapımı teknikleri, kağıt rölyef, işaret dili, cilt bakım teknikleri gibi kurslar yer alıyor.

 Güz dönemi kursların sona erdiğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu kurslardan yüzlerce vatandaşın faydalandığını dile getirdi. Günümüz şartlarında insanların gerek hobi gerekse de meslek olarak yapmak istediği aktivitelere ulaşmakta zorluk çektiğini kaydeden Başkan Esen, belediye olarak bu imkanı ücretsiz bir şekilde her yıl vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0 (242) 259 33 33 numaralı telefonu arayabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.