ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRLARI HATAY’A ULAŞTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım tırları Hatay’a ulaştı. Cam Piramit’te kurulan Afet Yardım Merkezi’nde Antalyalı hayırseverlerin ve vatandaşların yardımlarıyla toplanan su, kuru gıda, giysi ve hijyen malzemelerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımına başlandı. 

08 Şubat 2023
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRLARI HATAY’A ULAŞTI

Hataylı depremzedelere yardım elini uzatan ve yaraları sarmak için seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, umut olmayı sürdürüyor. Antalyalı hayırseverlerin katkılarıyla Cam Piramit Afet Yardım Merkezi’ne ulaştırılan ve özenle ayrıştırılıp paketlenerek tırlara yüklenen yardımlar etap etap Hatay’a ulaşmaya başladı.  

YARDIMLAR DAĞITILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım tırı Hatay Defne İlçesi’ndeki depremzedelerin yüzünü güldürdü. Tırda yüklü giysi, ısıtıcı, hijyen malzemeleri, su ve kuru gıda Büyükşehir personeli tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Günler sonra ihtiyaçlarını karşılayabilen vatandaşlar, gözyaşlarına hakim olmadı. Depremzedeler Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Hatay’da yanlarında görmekten çok mutlu olduklarını belirterek kendilerini yalnız bırakmayan Antalya halkına teşekkür etti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.