BAŞKAN TÜTÜNCÜ DEPREM BÖLGESİNDE

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından bir kez daha depremzede vatandaşları ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Çadır kentlerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tütüncü, “Bu acı hepimizin acısıdır. Yaralarımızı birlikte, hep beraber saracağız.” dedi. 

23 Şubat 2023
BAŞKAN TÜTÜNCÜ DEPREM BÖLGESİNDE

 Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meydana gelen deprem felaketinde belediyenin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir kez daha deprem bölgesini ziyaret etti. Deprem felaketinin ilk gününde Arama Kurtarma ekiplerinden iş makinelerine, Sahra Mutfaklarından sağlık ekiplerine kadar her türlü imkanla bölgeye koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deprem bölgesini gezerek, depremzede vatandaşların acılarına bir kez daha ortak oldu.

 İskenderun’daki deprem bölgesindeki çalışmaların değerlendirildiği Belediye Başkanları Toplantısına katılan Başkan Tütüncü, ardından Osmaniye’deki depremzedeleri ziyaret etti. Çadır kentleri gezen Başkan Tütüncü, depremzedelerle oturdu, sohbet etti, acılarını paylaştı. Başkan Tütüncü, çadır kenti gezerken bir depremzede; “Depremin olduğu ilk günden beri ben burada sizin araçlarınızı gördüm. Memnun oldum, hoşuma gitti. Altındağ bir, Balıkesir iki, sizin araç üç… Bütün personelinizle burada büyük, küçük herkesle ilgilenildi. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman girmesek de, arada bir girip yemeğimizi yiyoruz.” dedi.

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, “Biz bu hizmetleri sizler için seferber ettik, Sahra Mutfaklarını sizler için kurduk. Gün birlik günü, gün sarılma günü… Bu acı hepimizin acısıdır. Yaralarımızı birlikte, hep beraber saracağız.” diyerek, depremzede vatandaşı sarılarak, kucakladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.