JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASINDAN DEPREM KONFERANSI DÜZENLEYECEK

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ‘Deprem Konferansı’ düzenleyecek. 

28 Şubat 2023
JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASINDAN DEPREM KONFERANSI DÜZENLEYECEK

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 6 ve 7 Mart’ta ‘Deprem-Yer-Yapı İlişkisi’ konulu konferans düzenleyecek. Konferansta Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme-Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Selda Altuncu Poyraz ‘Akdeniz Bölgesinin Sismotektonik Açıdan Değerlendirmesi’ hakkında, Süleyman Demirel Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Uyanık ‘Deprem, Yer ve Yapı İlişkisi’ hakkında konuşacak. 
Halkın katılımına açık olacak konferanslar 6 Mart 10.30’da Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda, 7 Mart’ta saat 16.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.