DOSTLUK MAÇI

Adana’da salonları depremzedelere tahsis edildiği için Antalya’da kampa giren Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Muratpaşa Belediyespor’la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Adana temsilcisi, karşılaşmadan galip ayrıldı. 

02 Mart 2023
DOSTLUK MAÇI

 Muratpaşa Belediyesi, Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin etkilediği Adana’da salonları afetzedelere tahsis edilen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’a tesislerini açtı. Misli.com Sultanlar Ligi’ne verilen arada hazırlıklarını Muratpaşa’da sürdüren Adana temsilcisi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde play-off mücadelesi veren Muratpaşa Belediyespor’la hazırlık maçı yaptı.

 Karşılaşma, depremde hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Karşılaşmayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da izlerken 5 set üzerinden oynanan maçtan Çukurova Belediyesi galip ayrıldı. Maçın ardından iki takımın oyuncuları ve teknik heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Başkan Uysal da katıldı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.