VEKİL ADAYI KARIŞ: YEGANE AMACIM MERSİN'E HER AÇIDAN EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK!

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit karış, başkanlık görevinden istifa ederek Mersin milletvekili aday adayı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu. Vekil Adayı Karış:" Mersin'e iyi hizmeti verebilmek için ben de adayım." dedi. 

22 Mart 2023
VEKİL ADAYI KARIŞ: YEGANE AMACIM MERSİN'E HER AÇIDAN EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK!

İl Başkanlığı görevinde gösterdiği üstün başarıyı siyasi arenalarda da sıkça gösteren Hamit Karış, vatandaşların ve siyasilerin yoğun desteği ile Gelecek Partisi Mersin milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Mersin için taşın altına elini koyduğunu belirten vekil aday adayı Karış:" Bu yol çok kutlu bir yol. Ben de bu yolun sorumluluğunu ve değerini bilerek bugün Mersin milletvekili aday adayı olduğumu resmen duyurdum. Yol uzun, yol meşakkatli. Fakat Mersin'imizi sosyal, siyasal ekonomik, eğitim, sağlık, turizm, sanayi açıdan en prestijli il yapmak için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben Mersin'i çok iyi biliyorum. Ben tepeden değil halkın içinden Mersin'e bakıyorum. Amacım koltuk, makam mevkii asla değil. Yegane amacım Mersin'e hizmet etmek. Mersinli hemşerilerimi her açıdan memnun edebilmek. Bir yola çıktım. Bu dava hepimizin davası. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepimiz için hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum, sağ olun var olun." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.