CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİLÜFER DEVECİ İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Kadın örgütünün tam desteğiyle CHP Antalya Milletvekilliğine aday adayı olan CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe ziyaretlerine Antalya’ya gelin geldiği Korkuteli’den başladı. 

27 Mart 2023
CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİLÜFER DEVECİ İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

CHP İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Şeyhali Kara, Kadın Kolları İlçe Başkanı Şerife Manis Çoban, Belediye Meclis Üyeleri Osman Manis, Hatice Demir, Ayşegül Pınar ve Korkutelili üyelerle biraraya gelen Deveci’nin ziyaretine yoğun katılım oldu.

İlçe Başkanı Şeyhali Kara; “Genel Başkanımız izinde seçim sürecine heyecanla başladık.İktidara Millet İttifakı olarak birlikte yürüyoruz. Antalya’mızda 109 vekil başvurusu var tabiki yoğun kadın aday başvurusuda var, bizler her aradığımızda ulaşılabilir bize bir adım daha yakın bir kadın aday olmasını istiyoruz. Bunun olacağına olan inancımız tam.Nilüfer Başkanımız parlamentoda bizler için çalışacaktır. Bütün vekillerimizden aynı azim ve çalışmayı görmek istiyoruz. Başkanımızın yolu açık olsun.” Dedi.

Deveci;  “Cumhuriyet Halk Partimizde bir yere başvurmak, aday olmak gerçekten çok özel bir duygu. Başvuru ardından sizin kabul görmeniz ve destek almanız çok büyük bir onur ve gururdur.Ben örgütümde Kadın Kolları İl Başkanlığı ile onurlandırıldığım 7 yıl boyunca bu duyguyu çok güzel yaşadım. Özgüvenle inançla çok çalışarak, Atamızın bizim için hayal ettiği o güzel Türkiye’yi inşa etmek için aday olduk. Hak hukuk adalet diyerek mücadelemizi veriyoruz. Millet İttifakı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 13.Cumhurbaşkanımız yapmak için bir araya geldik. Ülkenin tüm değerlerini bir araya getirerek kurduğumuz Cumhuriyet gibi yeniden değerlerimizi bir araya getirerek güzel günlere aydınlık bir Türkiye’ye kavuşacağız. Bu nedenle güçlü dirençli inançlı ve etki altında kalmayan bir meclis oluşturmak önceliğimiz olmalı. Bu yeniliği güçlendirecek olan meclisimizin güçlü olmasıdır bu unutulmamalı.”dedi.

Deveci; “Ben listede olduğum takdirde, Korkutelinin ve tabiki Antalya'nın Vekili olup sizler için çalışacağım. Tarlada izimiz var, harmanda da yüzümüz olsun istiyoruz. Örgütten gelip bir görev alan tüm başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Örgütten gelen sahada çalışıp, sıkıntıları bilerek bir yerlere gelen herkes, bilin ki bu sıkıntıları gidermek için bu bilinçle çalışır. Bu nedenle örgütten gelenleri adaylaştırmak, bizler için daha önem arz ediyor.” Dedi.

“Antalyamızdan Cumhuriyetin ilk yıllarında Cumhuriyet Halk Partimizi temsil eden tek kadın vekil Türkan Örs Baştuğ’dur. Birdaha ne yazıkki  bir vekil çıkaramadık. Biz kadın örgütümüzle, temsil noktalarında örgütten gelen kadınlarımız olsun diye çok çalıştık. Bu süreçte, İlçe Başkanı, Muhtar, Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Vekili çıkardık. Şimdi sıra Kadın Vekil’de.

2.yüzyılımıza çıkarken, ülkemize gelecek yenilikle inanıyoruz ki bu yüzyıl kadınların yüzyılı olacak!” diyen Deveci, Korkutelilerin güzel dilekleriyle çalışmalarına başladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.