ANTALYA’NIN HAZİNESİ ZEYTİNPARK'TA GENÇLER İÇİN HAZİNE OYUNU DÜZENLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en değerli alanlarından biri olan Zeytinpark’ın daha fazla kişi tarafından bilinmesi ve ziyaret edilmesi için düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Zeytinpark’ta hazine oyunu düzenlendi. Oyuna katılan 12 takım üç saat boyunca Zeytinark’ın dört bir yanına saklanan şifreleri çözüp hazineyi bulmaya çalıştı. 

07 Nisan 2023
ANTALYA’NIN HAZİNESİ ZEYTİNPARK'TA GENÇLER İÇİN HAZİNE OYUNU DÜZENLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından 

Zeytinpark’ın bilinirliğini arttırmak amacıyla “Antalya’nın Hazinesi Zeytinpark’ta Hazine Oyunu” isimli etkinlik düzenlendi. Çocuk ve gençlerin çeşitli şifreleri bularak dolu dolu bir gün geçirmeleri sağlandı. 

GENÇLER KIYASIYA YARIŞTI

Zeytinpark'ta 10-18 yaş arası çocuk ve gençleri kapsayan hazine oyunu etkinliği kapsamında başvuru yapan takımlara kısa bir harita ve pusula eğitimi verildi ve sonrasında takımların bu eğitimi uygulamada kullanması sağlandı. Takımlar, çeşitli şifreleri çözerek yeşilliklerin arasında kıyasıya bir mücadele verdi. 3 saat süren etkinliğe toplamda 12 takım, 60 genç ve aileleri katıldı. Aileler de çocuklarını beklerken güzel ve temiz havanın doğanın tadını çıkarma fırsatı buldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Ali Atahan Dilmaç, Kadir Bölükbaşı, Mustafa Kemal Bölükbaşı, Eyüp Ege Koyuncu ve Taylan Kurtul’un takımı “Hazine Tayfası” birinci olurken, Azra Çelik, Öykü Pal, Eymen Yiğit Aydın ve İlbey Kaan Sır’dan oluşan " Kankalar " takımı ikinci odu. Hasan Erdoğan, Livanur Kınalı ve Fatih Dalgıç’tan oluşan "Çabuk Olun Kupayı Alıp Gitcez" takımı ise üçüncülüğü elde etti. Etkinliğe katılan tüm takımlara Nisan ayı içinde hayvanat bahçesi giriş bileti hediye edilirken ilk üç sırayı alan takımlara madalya, satranç takımları, forma, spor çanta, şapka, fener gibi birçok hediye verildi. Bunun yanında birinci olan takıma akvaryum giriş bileti, ikinci takıma tiyatro giriş bileti ve üçüncü takıma Tünektepe teleferik biniş bileti verildi. 

GENÇLİK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gençlerin her alanda aktif olması için çalışmalar düzenlenmeye devam edecek. Etkinliklere katılmak için bilgi almak isteyenler 0242 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alabilir ve www.abbsporhizmetleri.com adresinden takip edebilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.