Tütüncü’den Kepez’in tüm meclis üyelerini buluşturan iftar

 

17 Nisan 2023
Tütüncü’den Kepez’in tüm meclis üyelerini buluşturan iftar

Kepez Belediye meclisinde 1994’den bugüne kadar görev üstlenmiş meclis üyeleriyle iftar yemeğinde  bir araya gelen  Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez’in dünüyle bugünü arasında beyazla siyah kadar fark var. Ama bu farkı meydana getirenler Kepez Belediyesi’nde bugüne kadar görev yapmış meclis üyelerimizdir.” dedi. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1994’den bu yana belediye meclisinde görev yapmış meclis üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Tütüncü, Kepez Belediye meclisinde 1994’den bugüne kadar görev üstlenmiş meclis üyeleriyle her yıl buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Bu buluşmaların hem Kepez Belediyesi’nin kurumsal gelişimine bir katkı koyduğunu, hemde geçmişten geleceğe bir köprü kurmakla beraber geçmiştende bugüne kadar Kepez’in nasıl gelişerek, değişerek, evrilerek bugünlere kadar geldiğinin hatırlanmasına bir vesile olduğunu söyledi. 
MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ 
“1994’de belediyeyi kuran arkadaşlarımız belediyenin daha sonraki yıllarda kurumsallaşmasını sağlamak anlamında çaba sarfeden arkadaşlarımız gerçekten çok büyük emeklerle buralardan geçtiler.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Onların emeklerine teşekkür ediyorum. Bir belediyeyi sıfırdan kurabilmek, kurumsallaştırabilmek, yıllar içerisinde Kepez’in sorunlarına çareler bulabilmek için çaba sarfedebilmek kolay iş değil. Kepez’in dünüyle bugünü arasında beyazla siyah kadar fark var. Ama bu farkı meydana getirenler burada bulunan Kepez Belediyesi meclisi çatısı altında görev yaspmış olan sizlersiniz, hepimisiz. Bu güzellikleri ortaya çıkarma iradesini Kepez Belediyesi meclisinde hepberaber gösterdik.”dedi.  


TÜM MECLİS ÜYELERİMİZİN KATKILARI VAR 
Nice problemlerle anılan Kepez’in bugün Türkiye’de geçmişi, modern anlamda belediyeciliği, bir çok alanda örnek çalışmaların yapıldığı bir belediye olarak anıldığını altını çizen Başkan Tütüncü, “Sıfırdan yüklenmiş olduğumuz yapının her bir santimetre karesinde siz değerli ağabeyi ve ablalarımızın bizden önce görev yapmış dostlarımızın çok büyük emekleri var.”diye konuştu.


KEPEZ MECLİSİ SAYGI, SEVGİ ÜRETEN BİR MECLİS 
Belediyeciliğin bir takım işi, bir ufuk, bir persfektif ve bir vizyon işi,  olduğunu da vurgulayan Başkan Tütüncü, “İşte! Bunu sahaya en güzel şekilde yansıtanlar başarıyı elde edenlerdir. Ne mutluki bize Kepez belediye meclisi iktidar ve muhalefetiyle bütün arkadaşlarımızla biz, bir olmasını, birlik olmasını bildik. Kepez meclisi bugüne kadar sevgi üreten, saygı üreten bir meclis oldu.” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.