Çocuklar Hep Doğruyu Söyler, Antalya galasını yaptı

Belgeselci, yazar ve sunucu Tuluhan Tekelioğlu'nun “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” adlı son belgeseli, Antalya galasını Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde yaptı. 

19 Nisan 2023
Çocuklar Hep Doğruyu Söyler, Antalya galasını yaptı

Ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu tarafından AXA Sigorta’nın katkılarıyla çekilen Çocuklar Hep Doğruyu Söyler belgeseli, Antalya galasını yaptı. Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen galaya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da katıldı. Galada, belgeselde Tuluhan Tekelioğlu’nun eğitim, hayaller, gelecek, sosyal medya gibi çeşitli konulara dair sorularını yanıtlayan çocuklar da yer aldı. 
Gösterimin ardından Başkan Uysal, yaptığı kısa konuşmada, belgeselin oldukça sarsıcı olduğunu belirterek Tekelioğlu’nun ince bakış açısının bu çalışmada da kendini hissettirdiğini söyledi. Uysal, belgesele dair görüşlerini “Çocuklarımıza sormadığımız ne kadar çok soru, sorsak söyleyecekler ne çok şey varmış. Doğru soruları çocuklarımıza sormamız lazım. Hatta bütün aileler, acaba çocukların dışarıdan birilerine sorular mı sordursa diye düşündüm. Farkında olmadan garip bir otorite kuruyoruz. Ama Tuluhan Tekelioğlu sorunca söylemişler” diyerek aktardı.  


Tekelioğlu ise belgeselde yer alan çocuklar arasında Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde orman yangını yaşamış olanların bulunduğunu belirterek, “Destekleri dolayasıyla Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.