Çay Holding Yönetim Kur. Bşk. Ersin Çay'dan Türk Halkına ve İştiraklerine Bayram Mesajı

 

20 Nisan 2023
Çay Holding Yönetim Kur. Bşk. Ersin Çay'dan Türk Halkına ve İştiraklerine Bayram Mesajı

1992 yılında ticaret hayatına Yönetim Kurulu Başkası Ersin Çay önderliğinde merhaba diyen Çay Holding, kurulduğu günden bu güne kadar seracılık sektöründe faaliyet içerisinde bulunmaktadır.  Bulunduğu seracılık sektörü içerisinde yaptığı teknolojik yatırımlar sayesinde Türkiye'de bulunan sera sektörleri içerisinde en kaliteli gıda ürünlerini üretme liderliğini devam ettiriyor.  Seracılık, Buzhane, Lojistik sektöründe müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermekte olan Çay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Çay Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı yayımladığı mesajda ise şunları kaydetti.

İlk günkü heyecan ve motivasyon ile gelişimini sürdürmekte olan Çay Holding seracılık, buzhane, Lojistik sektöründe lider bir marka olma yolunda her zaman olduğu gibi yavaş ve emin adımlarla ilerletmektedir.
Gerekli özel çevre koşullarının yaratılması uygun iklim etkisini fidanlarımıza sağlamak için hazırlanmış seralarımızda halkımızın ve yaptığımız ihracatlar neticesinde yurt dışında bulunan müşterilerimizin daha kaliteli ve daha ekonomik meyve, sebze tüketimini ve üretimi gerçekleşmek tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sürekli mücadele ediyor ve mücadele etmeye yorulmadan yılmadan devam ediyoruz. 

Bu vesile ile öncelikle Halkımızın üretimde bizlere en kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmamızda bizlere iştirak eden firma firma yetkililerimiz ve çalışanlarının çalışanlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.