YEŞİLÇAM MEDYA 20.ÖDÜL GECESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

 

21 Nisan 2023
YEŞİLÇAM MEDYA 20.ÖDÜL GECESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Yeşilçam Medya A.Ş 18 Mayıs’ta 20. Ödül Gecesini düzenleyeceğini açıkladı. Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk 10 yıldır Türkiye’de Akdeniz ve Antalya’da renkli iş insanlarını onurlandırdıklarını duyurdu.

Yeşilçam Medya olarak 20. Altın İş İnsanları Ödül gecesini gerçekleştireceğimizin gururunu yaşıyoruz. Antalya ve Türkiye çapında iş insanlarına ödül vereceğiz. Gazetecilerin katılım sağlayacağı gecemizde, ödül alan iş insanlarına reklam ve haber desteği verilecektir. Ayrıca aylık çıkan Tempo dergisinde tam sayfa haber yapılacaktır dedi .


 Katılmak isteyen iş insanları bizzat bana ulaşabilirler Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim kurulu başkanı ve Hukuk danışmanı Köksal Selçuk 
Detaylı bilgi için iletişim numarası: 0543 218 10 00

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.