Kepezspor şampiyonluğa yürüyor

Kepezspor Serik’te İsmail Ogan Stadyumu'nda Pazar günü oynadığı Akhisarspor maçını 4-0 kazandı. Aksaray Belediyespor'un Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalmasıyla ligin bitimine 2 hafta kala puan farkı 1 düştü. 

08 Mayıs 2023
Kepezspor şampiyonluğa yürüyor

 Türkiye 3.Lig 3.Grup’taki temsilcimiz Kepezspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Pazar günü  Serik İsmail Ogan Stadyumu'nda Akhisarspor ile karşılaşan ve rakibini 51 ve 89 dakikalarda Ali Sinan, 88 dakikada Berkay, 90+5'de Fehmi'nin Penaltıdan attığı goller ile 4-0 kazanan Kırmızı-Beyazlılar'da maç sonrası gerek saha içerisinde gerekse soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.

 Lider Aksaray Belediyespor'un dün kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalmasıyla bu sevinç ikiye katlandı ve puan farkı 1 düştü. Ligin bitimine son iki hafta kala Aksaray Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Erbaaspor ile deplasmanda son hafta ise kendi sahasında Efeler ile karşılaşacak. Kepezspor bu hafta ligi maç yapmadan hanesine 3 puan yazdıracak ve ligin son haftasında Kırmızı-Beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor'u konuk edecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.