BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASTA VE HASTA YAKINLARININ YANINDA

19 ilçede 3 bin 204 adet hasta yatağı yardımında bulunuldu 

25 Mayıs 2023
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASTA VE HASTA YAKINLARININ YANINDA

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatağa bağımlı vatandaşlara ve yakınlarına destek olmak amacıyla hasta yatağı yardımlarını sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hasta ve yatalak durumdaki vatandaşlara 2019 yılı Nisan ayından bu yana toplam 3 bin 204 adet tam donanımlı otomatik hasta yatağı yardımında bulundu.

Engellilerin, yaşlıların, bakıma muhtaç hasta ve hasta yakınlarının hayatını kolaylaştırmak ve onlara destek olabilmek adına çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hasta yatağı yardımları yüz güldürüyor. Geçirdiği ameliyat sonrası ya da hastalığı nedeniyle evden çıkamayan, hareket kabiliyeti azalan ya da hiç olmayan, yatağa bağımlı vatandaşların konforunu arttırmak için tam donanımlı hasta yatağı desteği sağlanıyor. 

HASTA YAKINLARINA KOLAYLIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 2019’un Nisan ayından bu yana 19 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara 3 bin 204 adet elektronik hasta yatağı yardımı gerçekleştirdi. Sosyal hizmet uzmanları tarafından vatandaşlardan gelen talepler titizlikle değerlendirip yapılan incelemenin ardından zor durumdaki ihtiyaç sahibi hastalara otomatik hasta yatağı desteğinde bulunuldu. Vatandaşın evine götürülen yatakların kurulumu yapıldıktan sonra kullanımı da anlatılıyor. Hastaların ve ona bakan kişilerin hayatının bir nebze de olsa kolaylaşmasına katkı sağlanıyor.

HASTANIN KONFORU ARTIYOR

Hastane tipi tam donanımlı ve kumandalı yatakların çift motoru sayesinde hem sırt hem de ayak kısmı hareket ettirilebiliyor. Ergonomik yapısıyla, yattığı süre boyunca hastanın konforunu sağlayan hasta yatakları, hasta yakını için de kolaylık sunuyor. Hasta yakınları sayesinde hastaların yemek yeme, dinlenme gibi ihtiyaçları daha rahat ve konforlu bir şekilde karşılanabiliyor. 



 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.