Başkan Böcek’in her ilçeye kreş sözü yerine geliyor

Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı 

07 Haziran 2023
Başkan Böcek’in her ilçeye kreş sözü yerine geliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in her ilçeye kreş sözü yerine geliyor.  Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat İlçesi Örnek Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim, oryantasyon süreci ile başladı.

Manavgat Örnek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi kapılarını açtı. 4-6 yaş grubu çocuklara hizmet verecek kreşte oryantasyona tabi tutulan öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiriyor. 

120 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, kadınların istihdama katılımını sağlamak ve çocukların daha nitelikli eğitim almaları amacıyla ilçelere kazandırdığı kreşler büyük takdir topluyor. 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde oryantasyon sürecinden sonra tam zamanlı eğitime kısa süre içinde başlanacak. Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlandığı ve profesyonel meslek elemanlarınca detaylı programların yürütüleceği kreş çok amaçlı olarak tasarlandı. 2 katlı binada hizmet verecek kreş, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olarak Manavgat’ta hizmete açıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.