HAYDİ ÇOCUKLAR! EXPO ÇOCUK ÇİFTLİĞİ’NE

Kepez Belediyesi’nin EXPO 2016 Antalya alanında gerçekleştirdiği ‘EXPO Çocuk Çiftliği’ ikinci kez kapılarını çocuklara açıyor. EXPO Çocuk Çiftliği etkinlikleri 10 Haziran Cumartesi günü 17.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

09 Haziran 2023
HAYDİ ÇOCUKLAR! EXPO ÇOCUK ÇİFTLİĞİ’NE

 Çiçek ve Çocuk temasıyla, 52 ülke bahçesinin yanı sıra tematik ve koleksiyon bahçeleriyle 2016’da kapılarını açan EXPO Antalya alanı, Kepez Belediyesi’nin ‘EXPO Çocuk Çiftliği’ etkinlikleriyle şenleniyor. Kepez Belediyesi’nin EXPO alanında geçen hafta ilkini gerçekleştirdiği etkinlikler Antalya’nın yoğun ilgisi nedeniyle bu haftada devam edecek. EXPO Çocuk Çiftliği, 10 Haziran Cumartesi günü 17.00 ile 20.00 saatleri arasında kapılarını birbirinden güzel etkinliklerle çocuklara bir kez daha aralayacak.

  Çocuklar, çiftlik hayatını anlatan farklı atölye çalışmaları, showlar ve çiftlik hayvanlarıyla buluşacak. Kepez Belediyesi’nin EXPO Antalya alanındaki etkinliklerine katılmak isteyenlerin ulaşımını kolaylaştırmak için Dokumapark’tan saat 16.00’da araç kaldırılacak. Tüm Antalya’yı EXPO Çocuk Çiftliği’ne davet den Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez Belediyesi’nin kalpleri, gönülleri birbirine bağlayan birleştiren o güzel etkinlikleri bundan sonra EXPO Antalya alanında da gerçekleştirilecek. Yazın burada çocuk ve gençlik kamlarımız olacak. Atölye etkinlikleri düzenlenecek, çocuk köyleri, çiftlikler kurulacak. Çeşitli etkinlik ve eğlencelerle Türkiye’nin en güzel botanik bahçelerinden biri olan EXPO 2016 Antalya’yı çok daha farklı bir şekilde hissedeceğiz. Kendimizi doğada mutlu hissedeceğiz.” dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.