DÖŞEMEALTI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLK GÖSTERİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

12 Haziran 2023
DÖŞEMEALTI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ  İLK GÖSTERİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 Döşemealtı Halk Eğitim Merkezi’nin 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Döşemealtı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde açmış olduğu Türk Halk Oyunları Ege zeybekleri (Kütahya, Aydın, İzmir, Muğla) kursundaki öğrencilerin hayat boyu öğrenme haftası etkinlik programı çerçevesinde Kadın Efeler 2 (iki) gösteri yapmıştır.

 Kadın efeler projesini ilk 1996 yılında gerçekleştiren Türk Halk Oyunları Öğretmeni Ülkü Rukiye TEZCAN 2018 yılında Döşemealtı  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Canat DURU, Döşemealtı  Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Sayın Nermin Kırmızı UZUN, Döşemealtı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Sayın Atilla ÇİMENCAN ve eşi Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Orhan TEZCAN’a kurtuluş Savaşına büyük katkıları olmuş Kadın Efeleri anmak adına Kadın Efeler projesini tekrar başlatmak istediğini belirtmiştir.

 Almış olduğu destek ve Döşemealtı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük gayret ve çalışmaları neticesinde bizlere Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşında büyük katkıları olan Kadın Efelerimizi tekrar hatırlatmışlardır.

 2022 yılında emek vererek yetiştirdiği Döşemealtı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile ilk gösterimi gerçekleştirerek hem halktan, hem seyircilerden, hemde basından büyük övgüler almıştır. Basın olarak bu büyük projeye destek veren herkese teşekkür ediyor, Saygıdeğer öğretmenimize  böyle büyük ve başarılı bir projeye imza attığı için başarılarının devamını diliyor ve saygılar sunuyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.