KEPEZ’İN SÜNNET KAYITLARINDA SON GÜN 7 TEMMUZ

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 15’ncisini düzenleyeceği sünnet şöleni başvuruları 7 Temmuz’da sona erecek. 

13 Haziran 2023
KEPEZ’İN SÜNNET KAYITLARINDA SON GÜN 7 TEMMUZ

 Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Kepez Belediyesi, bu kapsamdaki hizmetlerden biri olan Sünnet Şöleni geleneğini bu yılda sürdürüyor.  Kepez Belediyesi’nin her yıl yüzlerce çocuğu hijyenik bir ortamda uzman hekimlere emanet ettiği sünnet etkinliğinin başvuru kayıtları başladı. Bu yıl 15’ncisi düzenlenecek sünnet şöleninin başvuruları 7 Temmuz’da sona erecek. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ailelerin, nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Kepez Belediyesi’nin yanında bulunan Belediye Sağlık Merkezi’ne bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Sünnet etkinliği hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarda Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’nin 338 11 22 numaralı telefon hattı üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilecekler.  Kepez’de ikamet eden 6 yaşından gün almış çocukların kabul edileceği sünnet şöleninin kayıtları 7 Temmuz’da sona erecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.