MİNİKLERİN SAHNE HEYECANI

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim alan çocuk tiyatrosu grubu, Masal içinde masal adlı oyunlarını Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşturdu. 

14 Haziran 2023
MİNİKLERİN SAHNE HEYECANI

 Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Uzman eğitmenler tarafından onlarca meslek edindirme kursunda binlerce vatandaşa mesleki ve hobi amaçlı eğitimlerin verildiği KONSEM bünyesinde çocuklar da tiyatro eğitimi ile buluştu. Sezon başından bu yana tiyatro eğitimi alan çocuklar, tiyatro öğretmenleri Hale Koyun’un yazıp yönettiği Masal İçinde Masal isimli oyunlarını tiyatroseverlerle buluşturdu. Seyirci karşısında olmaktan duydukları heyecan gözlerinden okunan minik tiyatrocuların oyunları salonu dolduran aileleri ve izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. İzleyiciler, oyunun sonunda çocuk tiyatro grubunu uzun süre ayakta alkışladı.

HEPSİNİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

KONSEM bünyesindeki kurslardan binlerce vatandaşın faydalandığını ve aldığı mesleki eğitimlerle ev ekonomilerine katkı yapan vatandaşların da olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Bunun yanında sanata yönelik eğitimler de vatandaşlarımız ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Çocuk tiyatrosu grubumuzun kalabalık bir seyirci önünde oynadığı oyun aileleri olduğu gibi bizleri de gururlandırdı. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Onları bu günlere getiren eğitimcilerimize ve izlemeye gelen vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.