KEPEZ’DEN DOĞANIN KUCAĞINDA ‘GENÇLERLE OKUR BULUŞMASI’

Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta doğanın kucağında vatandaşların hizmetine sunduğu Orman Kütüphanesi ‘Gençlerle Okur Buluşması’na ev sahipliği yaptı. 

14 Haziran 2023
KEPEZ’DEN DOĞANIN KUCAĞINDA ‘GENÇLERLE OKUR BULUŞMASI’

 Kepez’in dört bir yanını kütüphanelerle donatan Kepez Belediyesi, doğanın kucağında açık havada kitap okumanın eşsiz keyfi içinde Dokumapark’a Orman Kütüphanesi kazandırdı. Kepez Belediyesi’nin çocukların okuma alışkanlıklarının artırılması için 1500 metre kare alan üzerine kurduğu Orman Kütüphanesi, ‘Gençlerle Okur Buluşması’na ev sahipliği yaptı.

 Etkinlikte gençler açık alanda kitap okudu, müzik dinledi ve birbirleriyle kaynaşma imkanı buldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de gençlerin bu güzel gününe ortak oldu. Orman Kütüphanenin çok güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptığına değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugün güneşi birlikte uğurladık. Şarkılar hayatın renklerini, yaşama sevincini, kalbimizdeki sevgilerin derinliğini bizlere gösteriyor. Hayat renkleriyle güzel, şarkılarla güzel, sevgilerle güzel.. Kalplerimizi dolduran sevgiler hiçbir zaman bizi yalnız bırakmasın. Şarkıların içerisindeki o sevgi dolu rotalar bizimde yolumuzu işaret etsin, yolumuzu belirlesin. Bizler sevgiyle, saygıyla güzel bir toplum inşasına devam edeceğiz. Kitapların içerisinden aldığımız o güzellikleri böylesi güzel etkinliklerle yansıtacağız.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.