KONSEM İLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEKLER

Konyaaltı Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlere yönelik açtığı yaz kurslarına başvurular başladı. 19 branşta gerçekleştirilecek kurslara başvurular 23 Haziran’a kadar yapılabilecek. 

19 Haziran 2023
KONSEM İLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEKLER

 Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyelerinde çocuk ve yetişkinlere yönelik açılan yaz dönemi kurslarına başvurular başladı. Kursiyerler, hobi, sanat, spor, atölye, yabancı dil ve müzik alanlarında uzman eğitmenler tarafından eğitim alacak.

19 BRANŞTA KURS

 Jimnastik, bale, çocuk yoga, yetişkin yoga, çocuk pilates (esneklik), yetişkin pilates, zumba, resim, el sanatları, seramik, İngilizce, Rusça, Almanca, drama, piyano, gitar, bağlama, halk oyunları ve modern dans branşlarına başvurular 23 Haziran’a kadar yapılabilecek. Kontenjanla sınırlı olan kurslara başvuru www.konyaalti.bel.tr adresi üzerinden online yapılabilecek.

YAZ BOYU SÜRECEK

Yaz boyu sürecek yaz kurslarını çok önemsediklerini, kurslar ile çocukların hem eğlenebileceği hem de yeni yetenekler kazanacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yetişkinlerin de kurslar sayesinde yeni hobiler kazanacaklarını kaydetti. Başkan Esen, “Bulunduğumuz coğrafyada ne yazık ki bu tür aktivitelere ulaşmak çok zor. Sunmuş olduğumuz kurslarımız her yaştan binlerce insana ev sahipliği yapacak” dedi.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0 (242) 259 33 33 numaralı telefonu arayabilirler.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.