MUTLU BİR BAYRAM İÇİN MURATPAŞA YETER

Antalya’da Muratpşa Belediyesi’nin mavi bayraklı plajları bayram süresince, kent parklarında yer alan işletmeleri ise Kurban Bayramı’nın 2’nci gününden itibaren hizmet verecek. 

26 Haziran 2023
MUTLU BİR BAYRAM İÇİN MURATPAŞA YETER

Muratpaşa Belediyesi, kent sakinlerinin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için hazırlarını tamamladı. Belediyenin falezlerin denizle buluştuğu noktada bulunan mavi bayraklı falez plajları bayram tatili süresince hizmet vermeye devam edecek. Ziya Gökalp ve Erdal İnönü kent parklarındaki Deniz Yüzü ve Dağ Yakası kafeleri, Kurban Bayramı’nın ilk günü kapalı olacak. 

 Mavi bayrak dalgalanan Erenkuş, Erdal İnönü Kent Parkı, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu falez plajları, saat 06.30’da açılacak. Saat 08.30’dan itibaren şezlong, şemsiye ve büfe hizmetinin de başlayacağı plajlar saat 20.00’ye kadar açık olacak.

 Muratpaşa Belediyesi’nin Erdal İnönü Kent Parkı içindeki Dağ Yakası ve Antalya’nın Akdeniz’e uzandığı en uç nokta Bababurnu’nda bulunan Ziya Gökalp Kent Parkı içindeki Deniz Yüzü Kafeleri de ikinci bayram günü açılacak. Kafeler 08.30-24.00 saatleri arasında çalışacak. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı’nın falez sahil bandında yer alan Engelsiz Kafe de ilk bayram günü kapalı olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.