Antalya'daki Bir Otelde Korkunç Olay!

"Aqua parktaki kaydıraktan kayarken kafasını zemine çarptı" 

04 Temmuz 2023
Antalya'daki Bir Otelde Korkunç Olay!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin aqua parkında bulunan kaydıraktan kayarak, kafasını havuzun tabanına vuran 65 yaşındaki tatilci; kaldırıldığı özel hastanede 8 gün sonra yaşamını yitirdi. Dehşet anları anbean kameraya yansıdı.

Korkunç olay, 26 Haziran tarihinde yaşandı. Kurban bayramı tatili için Manavgat’a gelen ve ailesiyle birlikte Kızılağaç Turizm Bölgesinde bulunan 5 yıldızlı otelde konaklayan Ali Cılga (65), öğle saatlerinde konakladıkları otelin aqua parkında bulunan kaydıraktan yüz üstü kayarken, kafasını havuzun tabanına vurması sonucunda yaralandı.

Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ali Cılga, yapılan tüm müdahalelere rağmen 8 günün sonunda yaşamını yitirdi.

 

 

KAYNAK:İHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.