Onur Şener Cinayetinde Karar!

"Müzisyen Onur Şener cinayetinde karar çıktı" 

05 Temmuz 2023
Onur Şener Cinayetinde Karar!

Ankara Çankaya’daki bir eğlence mekânında vahşice öldürülen müzisyen Onur Şener cinayeti davasında sanıklara verilen cezalar belli oldu.

Mahkeme, sanıklar İlker Karakaş ve Ali Gündüz hakkında "kasten öldürme" suçundan 25’er yıl hapis, 4 sanık hakkında ise beraat kararı verdi.

 

Çankaya’daki bir eğlence mekânında çıkan tartışmada müzisyen Onur Şener'in kırık cam bardakla boynundan aldığı yara sonucu ölümüne ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada karar az önce çıktı.

Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde az önce görülen duruşmaya tutuklu sanıklar İlker Karakaş (35), Ali Gündüz (36) ve Semih Soyalp (36) ile tutuksuz sanıklar Gözde Gündüz, Jale Erberk ve taraf avukatları katıldı.

5 saate yakın süren dava az önce karara bağlandı. Mahkeme, tutuklu sanıklar İlker Karakaş ile Ali Gündüz'e 25'er yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanıklar Soyalp, Gündüz, Erberk hakkında ise beraat kararı verdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.