Eşi tarafından öldürülen hemşireyle ilgili davada, yeni gelişme

"OĞLU TANIK OLARAK DİNLENDİ" 

05 Temmuz 2023
Eşi tarafından öldürülen hemşireyle ilgili davada, yeni gelişme

Isparta'da hemşire eşi Selver Bulut'u öldüren Mustafa Bulut son duruşmada yaptığı savunmada, eşinin ihanetini oğlu aracılığı ile öğrendiğini, kendini öldürmeye karar vermişken eşinin birlikte intihar etmeyi teklif ettiğini öne sürdü.

Tanık olarak dinlenen oğlu ise, şüphelendiği için annesinin telefonuna casus programı kurduğunu ve 6 gün takip ettiği telefonda annesinin 4 farklı erkekle yazışmalarını tespit ettiğini söyledi.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde hemşire eşi Selver Bulut'u (48) öldüren Mustafa Bulut (67), oğlunun anlatımından eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini, bu nedenle intihar etmeye karar verdiğini, eşinin ise birlikte intihar etmeyi teklif ettiğini öne sürerek, "Bana ihaneti itiraf etti ve neler olduğunu anlattı. Gitti koltuğun üzerine sırtüstü yattı ve gözlerini yumdu. Tüfeği alıp, başına sıktım. Polis geldiği zaman kendime de sıkacaktım. O esnada sızmış kalmışım" dedi.

Çiftin küçük oğlu Cem Bulut da annesinin tutarsız davranışlarını ve yalanlarını yakaladığını, bu nedenle telefonuna casus program kurduğunu, 6 gün takip ettiği telefonda annesinin 4 farklı erkekle yazışma, konuşmaları ve GPS sinyallerinden onlarla buluştuğunu tespit ettiğini söyledi.

Cem Bulut, "Önce bu konuyu annem ve abimle konuşmak istedim. Ama abimle kavga edip, o gidince babama anlatmak zorunda kaldım. Babam ilk duyduğunda bana inanmadı. Hatta 'Sana ne benim karım. 4 o bulduysa 2 tane de ben bulurum 6 olur. Sen karışma' diyerek bana tepki gösterdi. Kendisi fevri hareket eden biri asla değildir" dedi.

OĞLU TANIK OLARAK DİNLENDİ

11 Aralık 2022'de saat 04.30 sıralarında Sekibağ Mahallesi'nde bir evde çıkan tartışmada Mustafa Bulut, 29 yıllık eşi hemşire Selver Bulut'u başından tüfekle vurup, öldürdü. Gözaltına alınıp, tutuklanan Mustafa Bulut hakkında 'kadına, eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Bulut'un, Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davaya devam edildi. Afyonkarahisar'da tutuklu bulunan Bulut duruşma salonunda hazır edilirken, oğlu Cem Bulut (28) tanık olarak dinlendi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Sanık avukatı da olayın gelişimi ve müvekkilinin ifadeler nedeniyle olayın 'kadına ve eşe karşı işlenmiş kasten öldürme' olarak değerlendirilemeyeceğini ve yasal indirimlerden yararlandırılması gerektiğini belirterek, tahliyesini talep etti. Duruşma, savcının esas hakkında mütalaa vermesi için ertelendi.

Kaynak: DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.