ÇOCUKLAR İÇİN YAZ BAMBAŞKA OLACAK
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çocukları yaz tatilinde bilgisayar başında kaldıran, telefonu bir kenara bıraktıran doğa kampının 2’nci sezonu başlıyor. Zeytinpark’ta düzenlenecek kamp için başvurular belediyenin internet sitesinde devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzeldiği kamp, bu yıl da Sosyal Fırsat Eşitliği ve Teknoloji Okuryazarlığı Geliştirme Derneği ile Ata Doğa İzcilik Gençlik Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleşecek. Ekibe, ayrıca, Türkiye’nin yaşadığı deprem felaketinin ardından kısa adı MAKSAT olan arama, kurtarma ve sosyal aktivite topluluğu da eklendi.

Doğa kampı, 2 milyon 630 bin metrekare genişliğiyle Türkiye’nin bir şehir merkezindeki en büyük yeşil alanı Zeytinpark’ta düzenlenecek. Kampla çocukların doğayla baş başa kaldıklarında kendilerine yetecek bilgiye sahip olması ve ekip çalışması, liderlik gibi kavramlarla tanışması hedefleniyor.

Ayrıca çocukların olası bir afet durumunda temel bilgi ve beceriye de sahip olmasını amaçlayan kampa 10-15 yaş gurubundaki çocuklar katılabilecek. Kayıtların belediyenin internet sitesi üzerinden devam ettiği kamp, 3’er gürlük dönemler olarak gerçekleşecek. Kamp, 8 dönem devam edecek. İlk kamp 11-13 Temmuz’da yapılacak.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

RTÜK Başkanı duyurdu: Sosyal medyada yeni düzenleme kapıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Devletleri İş Birliği Günü mesajı

FİLİZ ALTUN’DAN EDEBİYAT DÜNYASINA GÜÇLÜ BİR ADIM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye’nin küresel ekonomideki konum…

COP31 için 30 ilde gençler iklimi konuşacak
