Aracın İçinde Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

"Şüpheli bulunan kişinin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı" 

07 Temmuz 2023
Aracın İçinde Yarı Çıplak Halde Ölü Bulundu

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Ahmetli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sabah erken saatlerde bölgedeki tarlara çalışmaya giden tarım işçileri, yol kenarında park halinde olan hafif ticari aracın içinde yarı çıplak halde bir kişinin hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti.

Yolcu koltuğunda oturan kişinin tepki vermemesi üzerine tarım işçileri 112 Acil Çağrı Merkezi'nde ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgeye ulaşması ve ilk incelemelerin yapılmasının ardından cansız bedenin, evli ve 2 çocuk babası Ali Sert'e ait olduğu belirlendi. Sert'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

KAYNAK : İHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.