Samsun'da patronunu öldürüp sandığa koymuştu!

Öldürdüğü patronunun babasını günlerce kandırmış 

08 Temmuz 2023
Samsun'da patronunu öldürüp sandığa koymuştu!

Samsun'da geçen yıl, 30 bin lira borcu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) öldürüp cesedini ahşap bir sandığa koyarak boş araziye bıraktığı suçlamasıyla müebbet hapsi istenen Onur Can Kaya (30), 17 gün süren arama çalışmalarına katılmış.

Ümit Şahin´in babası "Birlikte günlerce aradık. Ben Onur Can'a, 'Ümit nerede?' diye sordum. Bana, 'Kadir amca ben nereye gittiğini bilmiyorum, dükkanı kapatmış gitmiş' dedi. Ümit'e mesaj attım ve bana onun telefonundan gelen mesajda, geleceğini, dükkanı açmamı ve temizlik yapmamı istediğini yazıyordu. Çok bekledik, gelmeyince Onur Can'a 'Ne yapacağız?' diye sordum. 'Gelecek kafası biraz bozuk' dedi. Bizi kandırmak için bu kelimeleri kullanmış. 17 gün boyunca bizimle beraber gezdi, ağladı" dedi.

Olay, geçen yıl 7 Aralık'ta, 19 Mayıs ilçesinde meydana geldi. Perde dükkanı olan, evli ve 2 çocuk babası Ümit Şahin, yanında çalışan Onur Can Kaya'ya 30 bin lira borç verdi. Bir süre sonra borcunu ödeyemediği gerekçesiyle Kaya'nın annesine giderek senet imzalattı. Bu nedenle iş yerinde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Onur Can Kaya, Şahin'i başından tabancayla vurarak öldürdü. Ardından da cesedini ahşap bir sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı.

Dükkanın dışına bıraktığı cesetten yayılan kokudan rahatsız olan çevre esnafı, sandığın kaldırılmasını istedi. Kaya, nakliyeci çağırıp sandığı ilçedeki boş bir araziye bıraktı.

Sandıktan kötü kokular yayıldığını fark edenler, durumu polise haber verdi. 23 Aralık'ta çalışma yapan ekipler, açtıkları sandıktan, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Ümit Şahin'in cansız bedeniyle karşılaştı. Görgü tanıklarının da ifadesiyle sandığı, Onur Can Kaya'nın bıraktığı belirlendi.

Cinayet şüphelisi Kaya, olay yerinde polisleri gözetlerken yakalanıp gözaltına alındı. Kaya, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

 

 

KAYNAK DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.