ANTALYA TURİZM ÖDÜLLERİ EYLÜL AYINDA YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

"Yeşilçam Medya A.Ş. her yıl düzenlediği ödül törenleriyle, iş insanlarının önünü açmaya devam ediyor." 

09 Temmuz 2023
ANTALYA TURİZM ÖDÜLLERİ EYLÜL AYINDA YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ikelerden ödün vermeden, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden olan biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk Eylül ayında gerçekleşecek tören için "Antalyada yaşıyoruz. Turizmin Antalya da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz.

İş insanlarına heyecan veriyoruz. Törende ödül alınırken ve ödül törenine ait görüntüleri 07 Medya grubuna ait olan 8 tane haber sitesinde paylaşım yapıyoruz.

Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisinde tam sayfa yayınlıyoruz. İş insanın ödül anını gören ve okuyan vatandaşlar, elbette ödül alan firma ile iş insanı ile iş yapmak ister.

Yapmış olduğumuz organizasyonlardan bizde çok mutlu oluyoruz. Her etkinlik bir heyecan. Eylül ayı içinde Antalya Turizmine Değer Katan İş insanlarına ödüller verecegiz" dedi.

07 HABER MEDYA GRUBU HABER SİTELERİMİZ

  www.07haber.com.tr

www. Antalyaduyuru.com  

www.Haber7antalya.com

www.Bizimulke.com

www.sondakikaantalya.com

www.Ulusalnews.com

www.07hakkinda.com

www.Akdenizguncel.com


Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.