Aranan Şahıslara Yönelik Eş Zamanlı Yapıldı

“Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” şahıslara yönelik, (47) ekip ve (107) personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon yapılmıştır." 

14 Temmuz 2023
Aranan Şahıslara Yönelik Eş Zamanlı Yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğümüz Birimlerince, merkez ve dış ilçelerde ; “Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” şahıslara yönelik, (47) ekip ve (107) personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

Aralarında “Kasten Yaralama, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Yağma, 6136 SKM, Mala Zarar Verme, Uyuşturucu Madde Ticareti/Bul/Kul, Resmi Belgede Sahtecilik, Cinsel Saldırı, Tehdit/Hakaret” suçlarından arananların bulunduğu 20 yıl üzeri hapis cezası bulunan (1) şahıs, 10 ile 20 yıl arası hapis cezası bulunan (2) şahıs, 5 ile 10 yıl arası hapis cezası bulunan (3) şahıs, 2 ile 5 yıl arası hapis cezası bulunan (16) şahıs, 2 yıl altı hapis cezası bulunan (33) şahıs olmak üzere toplam (101) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde mevcut huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanmasına yönelik çalışmalarımız hız kesmeden, kararlılıkla devam edecektir.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.