Uyuşturucuyla Mücadeleye Ara Vermeden Devam Ediliyor

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya 

24 Temmuz 2023
Uyuşturucuyla Mücadeleye Ara Vermeden Devam Ediliyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yasa dışı kenevir ekimi, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerince, 248 kök kenevir bitkisinin ve 33 gram kubar esrar maddesinin ele geçirildiği bilgisi verildi.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2 şüpheli şahsın ormanlık alanda hint keneviri yetiştirdiklerinin tespit edilmesi üzerine bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüphelilerin adreslerinde ve ormanlık alanlarda arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda; 248 kök kenevir bitkisinin ve 33 gram kubar esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi.


Olay ile ilgili olarak 1 şüpheli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandığı diğer şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.