Zafer Algöz ve Can Yılmaz, sevenleriyle buluştu

 

29 Temmuz 2023
Zafer Algöz ve Can Yılmaz, sevenleriyle buluştu

Zafer Algöz ile Can Yılmaz, stand up konseptinde hazırladıkları 'Burda Olan Burda Kalır' isimli gösteriyle hayranlarıyla buluştu.

YBY Woods tarafından Kemerburgaz Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen gösteriye komedyen Cem Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz ve Can Yılmaz'ın takipçileri katıldı.

'Burda Olan Burda Kalır' adını verdikleri gösterileriyle seyirci karşısına çıkan Zafer Algöz ile Can Yılmaz yaşadıkları komik anekdotları seyircileriyle paylaştı.

Yaklaşık 3 saat süren gösteriye Zafer Algöz, üzerinde geçtiğimiz günlerde vefat eden arkadaşı müzisyen Özkan Uğur'un fotoğrafının basılı olduğu bir tişörtle çıktı.

 

KAYNAK AA

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.