Mardin'de Boşanma Davası Nedeniyle Silahlı Kavga

 

01 Ağustos 2023
Mardin'de Boşanma Davası Nedeniyle Silahlı Kavga

Mardin'de 2 aile arasında çıkan, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavganın nedeninin boşanma davası olduğu ortaya çıktı. Kavgadan 1 gün önce eşi B.S. ile boşanma aşamasında olan yaralılardan F.S.'nin, kayınbabasının önünü kesip tehdit ettiği, ertesi gün de olayın yaşandığı iddia edildi. Yakalanan şüphelilerden Ş.D. ifadesinde, "Kıraathanede oturuyorduk. Damadımız F.S. geldi. Yüksek sesle küfretti daha sonra olaylar yaşandı" dedi.

6 YARALIDAN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

30 Temmuz akşamı Nusaybin ilçesi merkezindeki Barış Parkı'nda boşanma davası nedeniyle husumetli olan 2 aile arasında çıkan tartışma, önce yumruklu, sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Y.D. ve F.S. ile isimleri öğrenilemeyen 6 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahale sonrası Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Y.D. ve F.S., Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayda çevredeki bazı iş yeri ve park halindeki araçların camlarına da isabet eden mermiler nedeniyle hasar oluştu. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. Y.D. ve F.S.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor.

1 GÜN ÖNCE KAYINPEDERİNİ TEHDİT ETMİŞ

Gözaltına alınan şüphelilerden Ş.D. ifadesinde, "Kıraathanede oturuyorduk. Bu sırada damadımız F.S. geldi. Yüksek sesle küfretti daha sonra olaylar yaşandı" derken, silahlı kavganın nedeninin 'boşanma davası' olduğu ortaya çıktı. Kavgadan 1 gün önce eşi B.S. ile boşanma aşamasında olan ve hastanede tedavisi süren yaralılardan F.S.'nin iddiaya göre kayınbabasının önünü keserek tehdit ettiği, ertesi gün de olayın yaşandığı iddia edildi.

KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜP AİLESİNE SIĞINMIŞ

B.S.'nin, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle ailesinin yanına sığındığı ve onların da desteğiyle boşanma davası açtığı belirtildi. Avukatı Gurbet Bilbay, B.S.'nin şiddet gören bir kadın olduğunu iddia ederek, "Hukuk mücadelesi devam ediyor. Ortada mağdur bir kadın var. Gördüğü tüm eziyetlere ve karşı tarafın tehditlerine rağmen hukuk mücadelesini devam ettiriyor. Fakat ailesi saldırıya uğradı. En küçük kardeşi şimdi yoğun bakımda ama buna rağmen hukuk mücadelemizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı da cep telefonu ve güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde taraflarından yaşadıkları tartışmanın ardından kavga etmeye başladıkları ve olayın silahlı kavgaya dönüştüğü, vücutlarına kurşun isabet Y.D. ile F.S.'ye çevredekilerin müdahale ettiği, kıyafetlerini çıkarıp, kanı durdurmaya çalıştıkları görülüyor. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Kaynak: DHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.