Gri Kategoride Aranan Terörist Silahıyla Birlikte Etkisiz Hale Getirildi

 

02 Ağustos 2023
Gri Kategoride Aranan Terörist Silahıyla Birlikte Etkisiz Hale Getirildi

Operasyonla ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. 4 Jandarmamızın şehit, 2 Jandarmamızın yaralandığı eylemlere katılan ve gri kategoride yer alan, 1 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Jandarma komandolarımızın ısrarlı ve kararlı takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu.
 
Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde gri kategoride bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
 
Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın Şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi.” Dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.