Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Putin ile görüşmemiz Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek'

 

04 Ağustos 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Putin ile görüşmemiz Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız tüm Türkiye'de hazırlanan plana göre çalışmalara başladılar. Türkiye'yi tarıyoruz, taramaya devam edeceğiz. Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak.

Putin'in Türkiye ziyareti

Ağustos ayı içerisinde bu ziyaret gerçekleşecek. 

Tahıl Koridoru

Biz Rusya ile aynı çizgideyiz, Karadeniz Koridoru'ndan gelecek tahılların una çevrilmesi ve az gelişmiş ülkelere naklini gerçekleştireceğiz. Fakir ülkelere bu yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Fransa'nın yaptığı ilk iş bu değil, Ruanda'da Mali'de yaptığı uygulamalar dünyanın bütün kayıtlarında mevcut. Altın sevkini uranyum sevkini tamamen Fransa'ya durdurdular. 

Yaş Kararları

Bu atamadan çok çok memnun oldum, hele de böyle bir kızımızın amiralliğe yükselmesi çok güzel. Ben kendisini kutluyorum. Bundan sonraki şuralarda inşallah bunun devamı gelecektir. 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.