Başakşehir'de Yol Kenarında Kadın Cesedi Bulundu

 

05 Ağustos 2023
Başakşehir'de Yol Kenarında Kadın Cesedi Bulundu

Başakşehir'de, Kayabaşı Mahallesi'nde Eski Edirne Asfaltı Caddesi yakınında bir ağaca asılı halde bir kadın cesedi bulundu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Genç kadının cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı ve ölüm nedeni adli tıptaki işlemlerin ardından belirlenecek. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Başakşehir'de yol kenarında bir kadına ait ceset bulundu. Genç kadının cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

AĞACA ASILI BULUNDU

Kayabaşı Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nin yakınında dün saat 17.00 sıralarında ağaca asılı kadın cesedi bulundu. Cesedi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Yapılan incelemenin ardından genç kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Kadının ölüm sebebi adli tıptaki işlemlerinin ardından belirlenecek. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

Kaynak: DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.