Jandarmadan Kenevir Ve Skunk Operasyonu

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yasa dışı kenevir ekimi, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. 

07 Ağustos 2023
Jandarmadan Kenevir Ve Skunk Operasyonu

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yasa dışı kenevir ekimi, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerince, Serik ilçesinde 147 kök kenevir bitkisinin ve 21 kilogram skunk esrar maddesinin ele geçirildiği bilgisi verildi.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü, JASAT Timleri ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 şüpheli şahsın uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekimi yaptıklarının tespit edilmesi üzerine bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüphelilerin kenevir ekimi yaptıkları alanda arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda; 147 kök kenevir bitkisinin, 21 kilogram skunk ve 50 metre sulama hortumunun ele geçirildiği belirtildi.


Olay ile ilgili olarak 3 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.