Alanında Başarılı Firmalarımız Antalya’mızın Gücüne Güç Katıyor

 

09 Ağustos 2023
Alanında Başarılı Firmalarımız Antalya’mızın Gücüne Güç Katıyor

Vali Ersin Yazıcı, üretmiş olduğu gübrelerin kalitesiyle ön plana çıkıp 27 ülkeye ihracat yapan Merkez Anadolu Kimya firmasını ziyaret etti.


Vali Ersin Yazıcı, Antalya Organize Sanayi Gelişim Bölgesi'nde 2001 yılında faaliyete geçen 14.500 metrekarelik alan üzerinde kimyasal ve organik gübre üretimi yapan Merkez Anadolu Kimya firmasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


27 Ülkeye İhracat Yapıyoruz
Merkez Anadolu Kimya firmasının 27 ülkeye ihracat yaptığını vurgulayan firma ortağı Osman Dirican; “Firmamız, kuvvetli satış ve organizasyon ağıyla hali hazırda ülkemizin her bölgesine ulaşmaktadır. Ayrıca dünya üzerinde 27 ülkeye ihracat yaparak, tarımsal ihtiyaçlara yönelik çalışmalarını da sürdürmektedir.” dedi.


Antalya’mızın Ekonomisine Değer Katan Firmalarımızın Daima Yanındayız
Tarımın Antalya’nın ana sektörlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Bu sektörü destekleyen birçok başarılı firma var. Bugün de o firmalar için büyük bir önem taşıyan gübre firmamızı ziyaret ettik. Başarılı çalışmalarını yerinde inceledik. Alanında başarılı firmalarımız Antalya’mızın gücüne güç katıyor. Üretime katkı sunan firmalarımızın sayısını daha da artırmak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Üreten, ülkemiz ve Antalya’mızın ekonomisine değer katan firmalarımızın daima yanındayız.” şeklinde konuştu.

 

 

 


Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.