Malatya’ya Atanan Vali Yazıcı, Veda Ziyaretleri Gerçekleştirdi

 

12 Ağustos 2023
Malatya’ya Atanan Vali Yazıcı, Veda Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a veda ziyaretinde bulundu.


 

22 Haziran 2020 tarihi itibariyle Antalya’da göreve başlayan ve 3 yılı aşkın bir süredir görev yapan Vali Ersin Yazıcı, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atandı. Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak görevlendirilen Vali Yazıcı, Antalya’da veda ziyaretlerine başladı. Mesaisini paylaştığı kurum amirlerine veda eden Vali Yazıcı, Bu kapsamda ilk veda ziyaretini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e gerçekleştirdi.


Vali Yazıcı, görev süresi içinde kamu kurum ve kuruluşlarından her zaman destek gördüğünü belirterek, yeni görev yerinde de ülkeye ve millete hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Vali Yazıcı, 3 yılı aşkın süredir Antalyalılara her alanda hizmet etmeye gayret gösterdiğini belirterek, Başkan Böcek ile de uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.


Antalya İçin Birlikte Çalıştık
Özellikle afet dönemlerinde birlikte hareket etmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Yazıcı; “Antalya'dan ayrılacağıma elbette üzülüyorum ama Malatya'ya gideceğim için mutluyum. Çünkü Malatya depremde ciddi hasar gören şehirlerimizden biri. Yıkılacak ve ağır hasarlı bina açısından 11 il içerisinde 4’üncü il durumunda. Orada yapılacak çok iş var. Ümit ediyorum ki oradaki insanlarımıza yardımcı olacağız. Antalya'mız için de elimizden gelen gayreti gösterdik. Kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalıştık. Sizlere de bu kapsamda teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Antalyalılar Adına Teşekkür Etti
Görev süresi boyunca Antalya'ya yaptığı hizmetler için Vali Yazıcı'ya Antalyalılar adına teşekkür eden Başkan Böcek ise; “Antalya'mıza geldiğiniz gün itibarıyla Antalya'mızda sizlerle beraber Gazipaşa'dan Kaş'a kadar birlikte çalıştık. Gerek turizm, gerek tarım bunun yanında Manavgat yangını başta olmak üzere, sel, afet gibi olumsuzluklarda bütün vatandaşlarımızın yanında oldunuz. Sevgili Antalyalılar adına, hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum.

Şimdi bir görev değişimi oldu. Malatya ilimize gidiyorsunuz. Sizin orada da başarılı olmanızı diliyorum. Hem çalışma arkadaşlarım adına hem de hemşehrilerim adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

 


Anı Defterini İmzaladı
Başkan Böcek ziyaretin sonunda Vali Yazıcı'ya üzerinde Antalya'nın tarihi simgelerinin yer aldığı bir rölyef hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Anı Defterini imzalayan Vali Yazıcı'yı Başkan Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter yardımcıları ve danışmanlar uğurladı.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i ziyaretin ardından Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir’i ziyaret eden Vali Yazıcı, görev süresi boyunca yürüttükleri çalışmalar ve işbirliği için teşekkür etti.


Vali Yazıcı, veda ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a gerçekleştirdi. Eğitimin kendisi için her zaman çok önemli olduğunu ve bu noktada Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan’a verdiği destek için teşekkür eden Vali Yazıcı, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.