Özel Çocuklar Polis Kampında Ağırlandı

 

16 Ağustos 2023
Özel Çocuklar Polis Kampında Ağırlandı

Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman, Kızılay'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında, özel çocukları, Polisevi'nde ağırladı.


Türk Kızılay Urla Şubesi tarafından "Hayata Bağlan " Projesinin Engelsiz Yürekleri özel çocuklar, Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman, tarafından Urla Polisevi'nde misafir edildi.

 

Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman ve değerli personeli, Kızılay Engelsiz Urla gönüllüsü gençlere çok güzel bir gün geçirtti.

 

Havaların çok sıcak olması nedeni ile deniz keyfini doya doya yaşayan engelsiz yürekler ve aileri adına Türk Kızılay Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık, Emniyet Müdürü İsmail Duman' a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Saltık, " Böyle sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın halkla bütünleşmesini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze,emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Projelerin çoğalarak artması en büyük arzumuzdur "dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.