DÜNYAGÖZ HASTANESİNE ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Dünyagöz hastanesi ilk günkü kararlılıkla “Herkes İçin Göz Sağlığı” anlayışını sürdürmeye devam ediyor. 

16 Ağustos 2023
DÜNYAGÖZ HASTANESİNE ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Özel Kalite Belgesini Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu başkanı Doktor Köksal Selçuk Antalya Dünya Göz Hastanesi Müdürü Cevat SÜSLÜ'ye takdim etti.

               

Gözün 30 farklı branşında hizmet vererek ve dünya çapında isim yapmış uzman hekim kadrosunu bünyesinde bulundurarak branş hastaneciliğinde öncü bir kurum haline geldi. Göz sağlığı alanında dünyada yapılan çalışmaları yakından takip ederek, gelişen sağlık teknolojilerini kendi bünyesine kazandırıyor ve birçok dal merkezi ile; Keratokonus, Presbiyopi, göz içi tümör, Biyonik göz, .Orbita, Retinitis Pigmentosa, sporcu göz sağlığı alanlarında teşhis ve tedavi hizmeti sağlıyor. 360 derece sağlık çözümleri ile şeker hastalığına bağlı körlüğün nedenlerinden biri olan “Diyabetik Retinopati’' hastaları için diyetisyen desteği de sağlanıyor. Dünyagöz Hastaneler Grubu ilkeli sağlık hizmeti anlayışı ile göz sağlığı merkezi alanında öncülük etmeye devam ediyor.

Türkiye’de 12 ayrı ilde toplam 21 ayrı noktada merkezi bulunan Dünyagöz Hastaneler Grubu toplumun her kesimine aynı standartlarda göz sağlığı merkezi ulaştırmaya devam ediyor. Göz hastanesi anlayışını geliştirmek ve yenilikler katarak çözümlerin kolay hale gelmesini sağlayan Dünyagöz hastaneler grubu, geliştirdiği refere sistemi sayesinde ziyaretçilerinin rahatsızlıkları ile ilgili branş doktoruna doğrudan ulaşmasına olanak sağlıyor.

Gözün tüm branşları; katarakt, çocuk göz sağlığı, lazer tedavisi, glokom(göz tansiyonu), oküloplasti(göz çevresi estetik cerrahisi), orbita cerrahisi(göz içi tümör ameliyatları), retina hastalıklarının tedavisi ve büyük tecrübe gerektiren biyonik göz tedavisi gibi mikro cerrahi müdahale gerektiren göz hastalıklarının tüm teşhis, tetkik ve tedavi hizmetlerini tek çatı altında bulunduruyor.

Dünyagöz hastanesi, başarılı tedavi anlayışını hayata geçirmek için tüm merkezlerinde kullanılan gelişmiş altyapı, profesör, doçent ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik medikal kadrosu ile 2000 personeli, günlük ortalama 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle hastalarına hizmet vermeye devam ediyor. Dünyagöz hastanesi ilk günkü kararlılıkla “Herkes İçin Göz Sağlığı” anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

       DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor.Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 30 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik medikal kadrosu, 3500 personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi.

Türkiye’nin iç Anadolu’sundan, kuzeyine, güneyinden, batısına tam 12 ayrı ilde toplam 21 ayrı noktada ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Kırgızistan’ın Bişkek ve Kosova’nın Priştine, Romanya ve Bulgaristan olmak üzere 9 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2023 yılının gelmesiyle birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 160 ayrı yabancı ülkeden yılda ortalama 110 bin hastaya hizmet vererek Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi’yle ödüllendirilen Dünyagöz 2023 de yurt dışında gerçekleştireceği yeni atılımlarıyla sağlık turizmi hacmini büyütmeyi hedefliyor.

MİSYONUMUZ

  • Toplumun her kesimine en yüksek standartlarda göz sağlığı hizmeti sunmak üzere dünyada kabul görmüş son teknoloji ve güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini branşlarında yetkin ve uzman kadromuzla yurt içi ve yurt dışı hastanelerimizde uygulamak.

VİZYONUMUZ

  • Türkiye’de ve yurt dışında, kalite standartlarımızı daima yükselterek göz sağlığı alanında uzmanlığımızı ve memnuniyet odaklı olma özelliğimizi korumak, marka bilinirliğimizi arttırmak ve yapacağımız bilimsel çalışma-araştırmalar ile global itibar ve referans merkezi olmak.

DEĞERLERİMİZ

  • Saygı: Toplumun farklı kesimlerinden olan tüm hastalarımıza saygılı bir şekilde ve eşit standartta hizmet vermek.
  • Duyarlılık: Hasta ve hasta yakınlarına duyarlılık ve empati ile yaklaşarak, en iyi hizmeti sunmak.
  • Güven: Profesyonellik, etik anlayışı ve bireysel sorumlulukların getirdiği yüksek standartlara bağlı kalarak, hastalarımızın bize duydukları güvene her zaman layık olmak.
  • Ekip Çalışması: Tüm çalışanların kuruma katkılarını ve yarattıkları değeri önemsemek.
  • Mükemmellik: Tüm ekibin özenli çalışmaları ve katkılarıyla yüksek kalitede hizmet sunarak en iyi sonucu elde etmek.
  • Yenilik: Kurumumuzdan hizmet alan tüm bireylerin yaşam kalitelerini, ekibimizin yaratıcı fikirleri ve yetenekleriyle daha üst düzeye taşıyarak, yenilikçi anlayışımızın devamlılığını sağlamak.

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | Dünya Göz Hastanesine Özel Kalite Belgesi | Antalya Özel Kalite belgesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.