Antalya’da Uyuşturucuya Geçit Yok

 

18 Ağustos 2023
Antalya’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda 17 kilogram skunk uyuşturucu maddesinin ele geçirildiği belirtti.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen iki şüpheli şahsa operasyon düzenlendi. Şüpheli şahısların, ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada; 17 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ve 20 kök Skunk bitkisinin ele geçirildiği belirtildi.


Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile 2 şüpheli şahsın Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alındığı belirtilerek, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.