Çeşme’de eğlence mekanında silahlı kavga!

 

19 Ağustos 2023
Çeşme’de eğlence mekanında silahlı kavga!

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır 7 kişi yaralandı. Yaşanan kavga, müşterilerin panik anları ve silah sesleri ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Eğlence mekanına gelen şüpheliler ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada güvenlik görevlilerinden S.T. (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, başka bir güvenlik görevlisi de darp sonucu yaralandı. Silah sesleri sonrası yaşanan arbedede ise 5 müşteri hafif şekilde yaralandı.

Hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırılan S.T. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Silahla yaralanan diğer görevli, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine nakledildi. 6 yaralı ise tedavileri sonrası taburcu edildi.

Panik anları ve silah sesleri kamerada

Öte yandan, yaşanan kavga anları, müşterilerin panikleri ve silah sesleri ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından şüphelilerin kaçtığı otomobil, boş bir arsada bulunurken, zanlıları yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.