BÜYÜKŞEHİR DANS TUTKUNLARINI ANTALYA’DA BULUŞTURDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 12 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Antalya Dans Festivali ‘Final Jam’a ev sahipliği yaptı. 3 gün boyunca break dans, hip-hop, k-pop ve salsa kategorilerinde dans sporcuları Antalyalılara unutulmaz bir dans gösterisi sundu. 

21 Ağustos 2023
BÜYÜKŞEHİR DANS TUTKUNLARINI ANTALYA’DA BULUŞTURDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen Antalya Dans Festivali ‘Final Jam’ dans tutkunlarını Antalya’da buluşturdu. Konyaaltı Sahili Olbia Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklere 12 ülkeden yaklaşık 500 dans sporcusu katıldı. Break dans, hip-hop, salsa ve k-pop kategorilerinde dansçılar 3 gün boyunca hünerlerini sergiledi. 

4 FARKLI KATEGORİDE DÜZENLENDİ

 Dans şovları, workshoplar ve çeşitli etkinlikleri ile Antalya Dans Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. Milli sporcular ve dünyaca ünlü tanınmış dans sporcularının jüri üyesi olarak yer aldığı Antalya Dans Festivali büyük çekişmeye sahne oldu.

 Eleme usulü ile 4 farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışlar sonrasında final günü büyük bir heyecan yaşandı. Olbia Meydanı’nı dolduran dans severler muhteşem performanslar izledi. Toplamda 35 bin TL ödül dağıtılan dans festivalinde dereceye giren sporculara madalyaları verildi. 

Dereceye giren sporculara ödüllerini Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz verdi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.