Kepez Müzik Ödülleri için son başvuru 1 Eylül

 

25 Ağustos 2023
Kepez Müzik Ödülleri için son başvuru 1 Eylül

Kepez Belediyesi 9. Müzik Ödülleri Yarışması’nın başvuruları 1 Eylül 2023 Cuma günü sona eriyor.
 

Kepez Belediyesi’nin ulusal çapta düzenlediği 9. Müzik Ödülleri Yarışması yeteneklerini bekliyor. Amatör sanatçıların teşvik edilerek yeni yeteneklerin ve seslerin Türk Müziğine kazandırılması hedeflenen Kepez Müzik Ödülleri Yarışmasının başvuruları 1 Eylül 2023 Cuma günü sona eriyor. Ulusal çapta düzenlenen ve 18 ile 50 yaş aralığındaki tüm vatandaşların katılabileceği yarışmanın ön elemesi 5-8 Eylül tarihlerinde yapılacak. Yarı finale hak kazanan adaylar 9 Eylül Cumartesi günü www.kepezkultur.com sitesinden duyurulup sms ile bilgilendirilecek. Kepez Belediyesi tarafından görevlendirilen seçici kurul değerlendirmesi ile belirlenen adaylar için yarı final 25-26 Eylül , yarışma finali 8 Ekim Pazar günü Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

9 Ulusal Müzik Ödülleri Yarışmasında birinci gelen yarışmacı 15 bin TL, ikinci 10 bin TL, üçüncü yarışmacı 7 bin TL. ile ödüllendirilecek. İlk 3 yarışmacının belirlenmesinin ardından kurulun belirlediği Jüri Özel Ödülü için seçilen yarışmacıya 4 bin TL. ödül verilecek. 

 

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.